tibet vlag

Enkele reacties van donateurs ICT via www.tibet-vlag.nl

 
home

"Ik las net op internet dat Nederland Tibet beschouwt als Chinese provincie, en dat daarom geen Tibetaanse vlaggen gemaakt (mogen?) worden in Nederland. Ik heb n.a.v. dat artikel diverse politieke partijen gevraagd zich voor te stellen dat de geallieerden in '40-'45 Nederland hadden beschouwd als Duitse provincie... Of China als Japanse provincie... "

en

"ik heb de vlag ontvangen. Super! Bedankt voor de snelle verzending!"
H.S. Akkerman, Friesland

----

Afgelopen november was ik in Tibet en Nepal. Toen was de onvrede alleen nog heel verdekt merkbaar. Graag wil ik mijn steentje bijdragen door de vlag van Tibet uit te hangen op bevrijdingsdag

en

"Nog bedankt voor de mooie vlag van Tibet, hij heeft al gewapperd. De vlag vormt een mooi contract tegen alle Chinese lampionnen die ze in de stad hebben gehangen. Groningen heeft namelijk tot mijn grote frustratie een "feestelijke" Go-China week... "
Chris Trompert - Groningen

----

Wil graag een Tibet vlag kopen en zo jullie steunen in de strijd tegen de de mensenrechten die daar op een verschrikkelijke manier worden geschonden. Is het eventueel mogenlijk om hem voor de 26e te ontvangen? Heb namelijk een bijeenkomst met een olympisch tintje, waarbij ik de vlag wil gebruiken.
M. Mast - Amsterdam

----

Bedankt voor je snelle bericht! Helemaal geen probleem voor mij dat het een geimproviseerde actie is - ik ben juist gerustgesteld dat er niet een of ander slim commercieel initiatief achter zit. Ik heb Tibetaanse taal- en cultuur gestudeerd, lang geleden in Hamburg. Voor mij is het gewoon een feit - maar natuurlijk betekent verbondenheid met de taal en cultuur ook verbondenheid met de mensen in Tibet. Daar hoort dan nu ook een vlag bij! Ik maak het geld over en zal een extra donatie naar save Tibet sturen.
Jeantine

----

Ik heb de vlag in goede orde ontvangen. Bij deze bedank ik je hartelijk. Dat brengt me op het volgende: zou ik nog vijf vlaggen van je mogen ontvangen? In dit geval vlag "type A". Zo'n vlag lijkt me een mooi cadeautje voor een paar mensen in mijn omgeving. Er wordt een goede zaak mee gediend!
Peter

----

Graag willen wij geld overmaken voor een Tibetaanse vlag. We willen deze vlag ophangen als protest tegen de Chinese bezetting van Tibet

----

Ik wil graag een Tibetaanse vlag kopen, zodat ik die dagelijks kan laten wapperen vanaf nu tot in ieder geval na de spelen.

----

je bent een kanjer dat je dit initiatief hebt genomen

----

de vlag is binnen dank hiervoor

 

----

 

Steun Tibet, schenk min. Euro 10,- & ontvang een Tibetaanse vlag

 

Reizen naar Tibet